O nas

Sem Žanna, lastnica pasjega salona Onegin v Domžalah. Moja pasja zgodba se je začela v Rusiji v Sankt Peterburgu, kjer sem začela opravljati delo pasje frizerke. Učila sem se od najboljših in pridobila ogromno izkušenj na področju nege in striženja. O tem pričajo tudi certifikati, katere sem pridobila na izobraževanjih. Pohvalim se lahko z več kot 5 let izkušenj in svoja znanja redno nadgrajujem. 

V mojem salonu so bili pogosto psi, ki so sodelovali na pasjih razstavah po celotni Rusiji. Sama se lahko pohvalim s svojim psom Adamom, kateri je izpolnil pogoje za naziv Mladi šampion Rusije. Seveda bova še naprej sodelovala na razstavah v Sloveniji in prejemala nova priznanja.

Ljubezen do svojega dela zdaj delim tudi v Sloveniji. Vesela bom, če boste zaupali mojemu znanju in mi dovolili, da vašemu štirinožnemu prijatelju naredim nego, ki je najbolj primerna zanj. 

IMG_8666

Vabim vas v pasji salon Onegin, ki se nahaja na Ljubljanski cesti 87 v Domžalah. Salon je profesionalno opremljen z novo opremo in omogoča kvalitetno delo z različnimi psi vseh velikosti. Vsakemu psu se prilagodim, si vzamem dovolj časa, da vaš kuža se sprosti in dobi občutek varnosti.

Strokovno poskrbim za vse tipe dlake s pravilnim obravnavanjem in z uporabo primerne kozmetike za določen tip dlake. Pri negi uporabljamo kozmetiko vrhunske kvalitete (Chris Christensen, Davis, MD10, Artero, Iv San Bernard).

Nudim vam vse vrste striženja, od praktičnih frizur po željah lastnikov, striženja po pasemskih standardih vse do striženja razstavnih psov. Poleg striženja vašim kužkom nudim tudi nego ušes, oči, zob in blazinic, krajšanje krempljev, praznjenje paranalnih žlez, kopanje in sušenje, razčesavanje, odstranjevanje vozlov, odstranjevanje poddlanke in odmrle dlake ter trimanje.

Vašim muckom pa nudimo kopanje, razčesavanje, odstranjevanje poddlanke in odpadajoče dlake, striženje s strojčkom (po potrebi), čiščenje ušes in oči ter krajšenje krempljev.

V salonu lahko dobite tudi strokovne in praktične nasvete o negi psov in vrhunske izdelke za popolno in učinkovito nego psov.

Da bi bili vi in vaši pasji prijatelji vedno zadovoljeni!